Print AND web Lisch

Möjligheterna med Print AND web är Oändliga.

Kaxig rubrik!

Men kolla in nedan, här har du lite om mig och vilka möjligheter erbjudes med Print AND web.

Välkommen till Print AND web Lisch.

Din nya partner inom web och grafisk design. Trots det nya namnet och loggan, har jag nästan fyra decennier av djupgående erfarenhet i grafiska branschen – erfarenhet som jag kan dela med mig av till dig.

Min bakgrund: År 1979 grundades Tryck Shopen i Lidköping. Idag, 2024, med ett berg av erfarenheter från småföretag till stora publika koncerner, återuppstår jag under namnet Print AND web Lisch @trycknissen. Många känner mig som det, tack vare min passion och arbete i denna spännande bransch.

Vad är det jag erbjuder på Print AND web Lisch.

  • Web design med prio till Google map.
  • Storformatsprint: Allt från vepor, banderoller till skyltar och tavlor.
  • Digitalprint: Är det nya och med tekniken tar vi fram allt inom trycksaker. 
  • Arbetskläder: Kompletta paket eller individuella produkter – från skor och byxor till reflexvästar, med eller utan tryck.
  • Dekor: Fordonsdekor och affärsytor till fönsterdekorationer och speciella byggskyltar till SÄK-skyltar.
  • Dekaler och etiketter: Ge dina produkter det där lilla extra med skräddarsydda dekaler.

Mitt löfte till dig: Som en äkta skaraborgare är jag här för att hjälpa dig till 100% med dina projekt och behov. Så oavsett om du redan har en idé i åtanke eller bara letar efter expertis, tveka inte att kontakta mig!

Kontaktinformation:

Ser fram emot att börja vår resa tillsammans!

Vänliga hälsningar,

Claes Lindroth-Lidholm @trycknissen